Kristines univers

- et glimt inn i en forundelig verden

søndag, januar 14, 2007

Hvis baller er av det manglende slaget

Dette innlegget er et svar til "anonymous" som la igjen en meget lite hyggelig kommentar til posten om abort:

Greit å være svær i kjeften så lenge man er anonym, eller hva? Har du ikke baller nok til å si hvem du er fortjener du egentlig ikke et svar, men siden du er så voldsomt imot meg og mine meninger synes jeg allikevel jeg har rett til å forsvare meg.

Kan ikke noe for at jeg ser for meg en alkoholisert konemishandler når jeg leser kommentaren din (anonymiteten støtter vel i grunnen oppunder dette i og med at du ikke tør å si hvem du er) som mener kvinners plass er på kjøkkenet, og at vi skal vaske, lage mat og ellers holde kjeft. Beklager, men jeg deler ikke din oppfatning på akkurat det området. Jeg har mange og sterke meninger, og jeg har tenkt til å vræle dem ut så høyt jeg kan. Trives du ikke med det, så les en annen blogg.

Hvis du synes jeg er så grunn (og ihvertfall hvis jeg skriver som en 14-åring) og har så dårlige verdier, hvorfor kan ikke du, som den moralens vokter du tydeligvis anser deg selv for å være, opprette din egen blogg, der du kan forkynne dine gode verdier til umodne personer slik som meg? Siden du kjenner meg så godt, og siden du er slik en kløpper på ironi (for jeg mener jo ordrett alt jeg skriver) foreslår jeg at du fra nå av leser en annen blogg, så dine gode holdninger og verdier slipper å bli krenket, og slik at jeg kan fortsette å forsøple verden med mine umodne, barnslige, mainstream holdninger.

Og bare sånn til neste gang; slik språkbruk er vel strengt talt ikke nødvendig, er det vel?Ps: Hvis du synes jeg er slik en råtten person, og hvis jeg skriver så uutholdelig dårlig, hvorfor gidder du å følge med på bloggen min da?

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

hehe, jenta har temperament :) Skjønner at du bare måtte få det ut, og fra nå av ser vi vel en mer voksen side ,)

Keep on the good work!!

Kj

mandag, 15 januar, 2007  
Anonymous Anonym said...

Mulig jeg ikke har baller, men jeg har ihvertfall to hoder, og det kan vise seg å være vel så bra.
Føler at du ikke greide å få slått så veldig hardt tilbake med det innlegget der. Fine slutninger du trekker ang. min karakter. De er vel lagd på ganske tynt grunnlag, og derfor stemmer de vel heller dårlig overens med virkligheten også. Det var helt herlig å lese hvordan du bare nøstet deg fram til min person og mine meninger, kun utifra valget mitt om å være anonym. Per resonoment har da alle som velger å være anonym på bloggen din en skummel bakgrunn, og noe uhyggelig å skjule. Er det sånn å forstå? Må alle som skal kritisere innlegg på bloggen din lage sin egen blogg først, eller hvordan er det det fungerer i Kristines mystiske verden? Er det sånn at før man slenger fra seg VG og utbryter fy f... for en dritt avis, så skal ny egenkomponert avis være i pressa og klar for salg? Nei, selv om jeg ikke har egen blogg forbeholder jeg meg retten til å kritisere.

onsdag, 17 januar, 2007  
Anonymous Anonym said...

Borgis borgis borgis. Du kan da ikke mene at du har valgt å sensurer bort den etterhvert "notoriske" kommentaren? Å fjerne slike juicy deler fra ditt lesende publikum, er som å sensurer porno. Man kan ane konturene i kantene, men man får aldri den fulle oversikten.

Men jeg må si godeste anonymous har et poeng. Du har valgt å opprette en åpen blogg på internett som alle kan lese og kommentere. Hvis du skal få lov til å ytre deg om alt, da bør de i mine øyne få lov til det samme. Og hvis de kommer med kritikk, hva betyr egentlig det? Kritikk fra folk man ikke kjenner, betyr ikke en dritt. Hvis man selv ikke velger det.

Jeg skulle gjerne vært smaksdommer, men akk, det blir litt vanskelig...

Så Borgis, siden jeg rett og slett "døøør" etter å få lest den kommentaren, disk den opp asap!

Eirik.

onsdag, 17 januar, 2007  
Blogger Kristine said...

Kritikk er vel og bra, og ingenting er bedre ennn en god diskusjon, men når man går til angrep på meg som person synes jeg rett og slett man kan være tøff nok til å si hvem man er. Alle er tydeligvis ikke helt enig, og er man feig er det jo greit å skjule seg bak "anonym". Jeg vet bloggen er fullt offentlig og at alle kan legge igjen kommentarer, men jeg forbeholder meg retten til å sensurere visse innlegg som er såpass drøye som den det er snakk om her. så sorry lode, du får ta fantasien til hjelp!

Anonymous snakker om å trekke slutninger på tynt grunnlag; noen som kaster stein i glasshus? På grunn av èn post var jeg umoden, barnslig og hadde både dårlige verdier og holdninger. Folk som kjenner meg vet at dette ikke stemmer, men siden du er slik en nær personlig venn vet jo du selvfølgelig det fra før!

lørdag, 20 januar, 2007  
Anonymous Anonym said...

hmmmm...merker en viss interesse for denne uforskammede "anonymus.."som du vet kan min fantasi ta noen helt ekstremt overdrevne veier når ingen stopper meg..så i mitt hodet har anonymus vært riiimelig drøy! Er vel ikke løgn å si at jeg er over middels spent på videre krigføring..hehehe..
men én ting skal være sagt: for all del...vil du ha et godt, langt liv, prøv deg for all del ikke på å la en kvinne med verdiene til en del hardnakkede stabeist - jenter jeg kjenner (uten å nevne navn selvsagt..men borge og jeg er noen av dem!!)bli stående ufrivillig på kjøkkenet uten mening!!! kjenner jeg dem rett, ville det trolig flydd kaseroller under slike omstendigheter..

det var altså alt..da får jeg vel kaste meg over artikkelen om hvordan new zealand har markedsført seg utad. Det er neppe nødvendig å si at dette er noe jeg har sett frem til hele helgen..

aloha folkens...(dette betyr både hei og hadet i følge axel). dette til informasjon

mandag, 22 januar, 2007  
Blogger Kristine said...

Takk for støtten! Godt å vite at jeg har en karate-kid i back-up om jeg skal ut og sloss!;)

tirsdag, 23 januar, 2007  

Legg inn en kommentar

<< Home