Kristines univers

- et glimt inn i en forundelig verden

fredag, desember 15, 2006

Litt feit?

Alexander Chancellor (er han virkelig en chancellor eller bare later han som?) skriver i dagens Guardian "Er det bedre å være litt feit, eller veldig tynn?" i en artikkel hvor han så sammenligner Kate Winslet og Victoria Beckham. Siden sistnevnte er sykelig anorektisk trekker jeg slutningen at det er Kate Winslet som er "litt feit" i denne sammenhengen. Hallo?! Har jeg gått glipp av noe her?? Når ble Kate Winslet feit?? Hun er en av de få kjendisene som faktisk har litt kjøtt på kroppen, men hun er fortsatt relativt mye tynnere enn en gjennomsnitts engelsk (eller norsk for den saks skyld) kvinne. Er det rart jenter får spisevegringer når Kate Winslet blir omtalt som feit bare fordi hun har en normal kroppsfasong?

Mr Chancellor skriver videre at hvis han hadde vært en tenåringsjente og hadde fått valget mellom å ligne på Kate eller Victoria ville han glatt ha valgt Kate. Ville du virkelig det Alexander? Ville du virkelig ha strebet etter Kate Winslet's kropp som er helt normal, men allikevel blir omtalt som "litt feit"? Eller ville du heller ha gått for Victoria-looken og tenkt "vel vel, det er bedre å være litt for tynn enn litt for feit"? Uheldigvis er det mange som går for sistnevnte, noe nylig avdøde Ana Carolina Reston er bevis på. I en alder av 21 år sultet den brasilianske modellen seg til døde på en diett bestående av epler og tomater.

Heldigvis slipper Mr Chancellor å spekulere videre på eventuelt valg, i og med at han, som han skriver, er en 66 år gammel mann. Vel kjære Alexander, kanskje du som 66 år gammel mann også burde holde skikkelig kjeft om ting du ikke har filla peiling på?

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kunne ikke sagt det bedre selv....!

onsdag, 20 desember, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home