Kristines univers

- et glimt inn i en forundelig verden

søndag, november 26, 2006

Stygge barn leker best

Like barn leker best heter det visst. Sånn er det også når man velger kjæreste, ifølge min og Monicas nyeste teori. De fleste vet at pene mennesker (vi fant ut at vi selv heldigvis inngikk i denne kategorien) går for andre pene mennesker når de ser etter kjæreste-materiale. Man ser etter en som ligger på sånn ca samme level som en selv på utseende-skalaen; hvor ofte ser du for eksempel en skikkelig hunk akkompagniert av en fæl dame? Eller en knall-pen dame med en mindre pen (les: stygg) kar? Jeg ser det ihvertfall ikke så ofte. Pene mennesker har pene kjærester, og mindre pene mennesker har mindre pene kjærester.

Det vi lurer på er hvorfor det er sånn? Synes de mindre pene menneskene at de mindre pene kjærestene er skikkelig pene? Eller har de rett og slett innsett sin sjebne; at de aldri kommer til å få en pen kjæreste, og dermed bare må ta til takke med det de får? Har de mindre pene en lavere standard, fordi de er mindre pene selv?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Har du ikke lært at det er det indre som teller... Nei, det er bare tull. Tror det er slik at man innser hvilken kategori man tilhører og velger så det beste gitt kategori. Om alle så er tiltrukket av sin kjæres utseende stiller jeg meg tvilende til. Men nå er det jo slik at det finnes andre fysiske attributter, sett bort fra utseende, som man kan være tiltrukket av hos det motsatte kjønn...

søndag, 26 november, 2006  
Blogger Kristine said...

nei det kan jeg aldri tenke meg!skjønner ikke hva du mener....

søndag, 26 november, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home