Kristines univers

- et glimt inn i en forundelig verden

mandag, november 27, 2006

Norge v England

Hvorfor er mennesker så mye penere i Norge enn i England? Jeg sier dette som et faktum, nettopp fordi det er det. Folk i Norge er penere enn folk i England. Jeg har bodd her i snart tre år, trust me, I know. Tenkte først at det må være fordi vi er vokst opp med det norske utseendet og finner dette mer tiltrekkende og at vi derfor uansett vil si at nordmenn er penere enn engelskmenn. Men Monica (ja, vi har hatt mange givende samtaler denne helgen) påpekte at engelskmenn jo også synes nordmenn er veldig pene. Og de er jo vant til den engelske standarden (jeg har nemlig begynt å operere med norsk og engelsk standard; de som er pene etter engelsk standard trenger ikke nødvendigvis å være like vakre etter norsk standard. Pen i England og pen i Norge er to forskjellige ting, nettopp fordi den engelske standarden er noe lavere enn vår...).

Vårt spørsmål er derfor som følger: Hvorfor er egentlig nordmenn så mye penere enn engelskmenn?

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Genene har vel mesteparten av skylda her. Men du skal ikke se bort ifra at dette startet for lenge, lenge siden i tematikken du nevner i innlegget under. Britene har rett og slett ikke tatt en for laget. De stygge har dessverre fått pule hverandre. Slik har de avlet frem nye stygge individer, mens vi i norge har hatt fornuft nok til å gå til grunne i ensomhet når vi har sett at vi var stygge. Faktor to: britene er for mye drita på pub. De drikker hverandre fine. Noe som gjør at de som er lekre dessverre har kopulert med de støgge. Dette har forringet kvaliteten på genene i neste generasjon. Trist er det hele. Målt opp mot vårt alkoholkonsum kan man kanskje si at britene drikker seg jo ikke så snydens som vi gjør? Og mulig det, men nettopp det har vi gjort til vår fordel. Vi er for fulle til å få med oss hverandre hjem. Og vi har dermed ikke hatt muligheten til å stifte nye genetiske forbindelser med ølbriller.

mandag, 27 november, 2006  
Anonymous Anonym said...

Tror det har med tre ting å gjøre:

a) jævlig mat med loads av fett
b) alle går på pub
c) fravær av vær som er stabilt nok til å sole seg i.

a og b gjør hverdagsbriten stygg i seg selv, i tillegg gjør ølmagen og det jevne spekklaget over HELE kroppen natural selection til en vanskelig greie for briten; man kan jo ikke se hvem som er stygg eller pen og ender opp med å bolle alt som ikke ruller. Dette fører igjen til dårlige gener som kristian påpeker.
c gjør det rett og slett vanskelig for briten å gjøre seg lekker i hverdagen; de prøver å rette på dette ved å bruke selvbruningskrem, men det ser jo bare helt jævlig ut...

mandag, 27 november, 2006  
Blogger Kristine said...

helt genialt! lenge siden jeg har ledd så høyt og lenge mens det bare var meg i rommet!

mandag, 27 november, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home