Kristines univers

- et glimt inn i en forundelig verden

mandag, mai 15, 2006

Norges mest sexy menn

Etter tips fra Kommisjonen gikk jeg inn på Nettavisen.no og tittet på listen over Norges mest sexy menn. Ble grundig skuffet. Ikke mye å skryte av her nei!! Fallhøyden er selvfølgelig stor når man setter seg fore et så stort oppdrag, men å sette Atle Antonsen på en 27. plass?? Hallo!?? Kort, tykk og skallet? Blandt Norges 50 mest sexy menn? Tror ikke det nei! Greit nok, han er morsom så det holder, men her tenker man utseende, gjør man ikke? Sex appeal? Jeg er helt enig i at både Kristian Kjelling (dån!), Aksel Hennie og Nicholai Cleve Broch fortjener en plass på lista (om enn ikke den de fikk), men å inkludere Harald Zwart (gammel, gråhåret og skjeggete), Harald Eia (dverg som viser skrukken på tv) og Bård Tufte Johansen er å dra den for langt. Hva vil utlendingene tro om oss? Vi nordmenn som har et rykte der ute i den store vide verden for å være høye, vakre og veltrente, og så får de Atle Antonsen slengt midt i trynet! Ærlig talt!

Her er lista slik den burde være (om enn noe forkortet):

1)Kristian Kjelling
2)Nicholai Cleve Broch
3)Arnulf Refsnes (les: værmann på tvnorge og norgesmester i kiting)
4)Aksel Hennie
5)Daniel Franck
6)Janove Ottesen
7)Terje Håkonsen

...og så kom jeg ikke på fler. En ting er ihvertfall sikkert; hverken Antonsen, Golden, Eia, Woltman (les:Ando), eller noen andre stygginger får være med! (Ja, jeg vet det var en veldig slem kommentar, men rett skal være rett!)

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Skuffende...skuffende. Ventet noe litt mer alternativt fra deg! :)

onsdag, 17 mai, 2006  
Blogger Kristine said...

er ikke så lett å være alternativ når det kommer til sånt som dette da. er man sexy så er man sexy! men jeg har jo en hel del attraktive venner;)

torsdag, 18 mai, 2006  
Blogger Morten said...

det sitter en del skuffa karer i norge nå.....

fredag, 26 mai, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home